«ТЦК»   

Ковельські депутати завершили роботу у нинішньому році

Ковельські депутати завершили роботу у нинішньому році 
   Учора закінчилося друге пленарне засідання позачергової тридцять другої сесії міської ради, на якому розглянуто низку питань містобудування і регулювання земельних відносин.
 
Учасник бойових дій Михайло Сидоренко поцікавився, чому впродовж півроку депутати не голосують за проект рішення «Про внесення змін до рішень міської ради”. При тому не називаються суттєві зауваження чи пропозиції. Люди ж чекають відповіді стосовно своїх звернень, - йдеться на сайті Ковельської міської ради.

Член постійної комісії з питань регулювання земельних відносин, містобудування Сергій Вишневський запропонував повернутись до названого проекту. У результаті голосування рішення було прийняте.
 
Активно обговорювали обранці громади і ситуацію щодо розгляду ще одного давно підготовленого проекту «Про надання дозволу на складання проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для будівництва і обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд», в якому йдеться про інтереси трьох заявників. Дійшли згоди голосувати за підпункти, у результаті чого позитивне рішення прийнято по одному із них.
 
На засіданні внесено зміни до рішення міської ради від 22.12.2016р. №18/3 “Про міський бюджет на 2017 рік”. Збільшено доходи загального фонду на 180 тисяч гривень за рахунок медичної субвенції з державного бюджету міському. Ці кошти спрямовуються на лікування хворих на цукровий та нецукровий діабет.
 
 Заступник голови громадської організації «Асоціація захисту прав малого та середнього бізнесу “Підприємці Ковеля” Людмила Васковець просила в керівництва міста та депутатського корпусу втрутитися в ситуацію щодо значного і необгрунтованого підняття орендної плати з 1 січня керівництвом Ковельського госпрозрахункового ринку. Міський голова Олег Кіндер доручив депутату Ігорю Пінісу, який очолює тимчасову контрольну комісію міської ради з вивчення проблемних питань підприємців, підготувати звернення стосовно необхідних для роботи матеріалів, які має представити адміністрація ринку. Першому заступнику міського голови Михайлу Гетьману посприяти в їх отриманні.
 
Ковельчанин Ігор Верчук звернувся до міської влади вжити заходів з ліквідації своєрідного ставу, який утворився на перехресті вулиць Черняховського-Відродження і провести там поточний ремонт.
 
У нинішньому році депути закінчили роботу у сесійному форматі.

29-12-2017
Повернутися назад



Архів: 1992-2010| 2010-2012| 2013| 2014| 2015| 2016| 2017| 2018| 2019| 20| 21| 22| 23|
ІНФОБЛОК
ТЦК-ІНФОРМ Телевізійний Центр Ковель ТЦК 1992-2010 Пам'ятники Ковель Автономера Штори «Ламіновані підлоги», «Тепла підлога» Корм та інші товари для тварин Bitrud - Робота за кордоном вікна двері Гаражні ворота у Ковелі Гаражні ворота Послуги екскаватором САТ, KOMATSU Бетон всіх марок з доставкою Компанія «Ваша безпека» Оренда спецтехніки  ремонт котлів та колонок VIKNAROFF Ортопедичні матраци Перетяжка меблів Буріння свердловин на воду ЗООмагазин ВІКОНДА Склопласт «СантехБУД» FoxArt. Натяжні стелі Ковель. AvtoROMA - обслуговування вантажних автомобілів Натяжні стелі Магазин «БудМаркет» Натяжні потолки. Ковель Кондиціонери, вентиляція, опалення Ринви та комплектуючі Грунт на вимостку Віндор «БудХауз - будматеріали» Служба за контрактом
counter