«ТЦК»   

У Ковелі відбувся міжнародний турнір з тенісу

У Ковелі відбувся міжнародний турнір з тенісу. Кілька днів тривали двобої на тенісному корті на території Волинської філії Концерну РРТ. Понад двадцять учасників виборювали звання найсильнішого.

“Два роки тому ми побудували майданчик для своїх працівників, аби вони мали можливість займатись тенісом, волейболом, бадмінтоном. Ми загалом пропагуємо здоровий спосіб життя на підприємстві: їздимо колективом на лижі, сплавляємось на байдарках. Коли ж до нас звернулась міська влада та надійшла пропозиція від місцевих тенісистів щодо турніру, ми з радістю відгукнулися і долучились до його організації. Він започатковувався для ковельчан та наших працівників, а вийшов міжнародним, адже у ньому взяв участь спортсмен з Білорусі”, - розповів директор Волинської філії Концерну РРТ Сергій Семерей.

Учасники турніру були розподілені на чотири підгрупи і змагалися за коловою системою. До чвертьфіналу потрапили: Ігор Приступа, Валентин Січкар, Валентин Деменюк, Ігор Супрунюк, Олександр Філіпчук, Роман Багінський, Дмитро Ткач та Василь Климовець.

Поділився своїми враженнями і гість з Білорусі Олексій Ніколаєв: “Дуже радий, що мені випала нагода пограти у Ковелі. Це — класні емоції. Враження від турніру позитивні. Круто, що спорт та здоровий спосіб життя пропагуються у вашому місті, а люди комунікують між собою”.

Неоднаразовий переможець змагань, які проводились у нашому місті, Ігор Приступа поступився Олександру Філіпчуку з рахунком 3 : 6, Ігор Супрунюк був сильнішим за Дмитра Ткача — 6 : 2, Роман Багінський здолав Василя Климовця — 7 :5, а Валентин Січкар - Валентина Деменюка - 6 :1.

У півфіналі Ігор Супрунюк виграв в Олександра Філіпчука - 7: 5, а Роман Багінський поступився Валентину Січкарю — 3 : 6.

У грі за третє місце Олександр Філіпчук переміг Романа Багінського з рахунком 6 : 4. У фінальній грі Валентин Січкар - Ігоря Супрунюка — 6 :4.

“Радує, що теніс почав розвиватись у Ковелі. Минулого року ми збирали 10-12 учасників, а у нинішньому - понад 20. Досить достойну гру продемонструвала молодь, хоча ветерани також показали гідні результати, - наголосив переможець турніру Валентин Січкар, який, до речі, був і одним із його організаторів.

Відділ фізичної культури та спорту виконавчого комітету вдячний за допомогу у проведенні змагань директору підприємства Сергію Семерею.

Переможці та призери нагороджені грамотами та медалями, від Волинської філії Концерну РРТ вони також отримали сертифікати на кількаразове відвідування нового сквош-центру, який нещодавно тут збудували. 





31-08-2020
Повернутися назад



Архів: 1992-2010| 2010-2012| 2013| 2014| 2015| 2016| 2017| 2018| 2019| 20| 21| 22| 23|
ІНФОБЛОК
ТЦК-ІНФОРМ Телевізійний Центр Ковель ТЦК 1992-2010 Пам'ятники Ковель Автономера Штори «Ламіновані підлоги», «Тепла підлога» Корм та інші товари для тварин Bitrud - Робота за кордоном вікна двері Гаражні ворота у Ковелі Гаражні ворота Послуги екскаватором САТ, KOMATSU Бетон всіх марок з доставкою Компанія «Ваша безпека» Оренда спецтехніки  ремонт котлів та колонок VIKNAROFF Ортопедичні матраци Перетяжка меблів Буріння свердловин на воду ЗООмагазин ВІКОНДА Склопласт «СантехБУД» FoxArt. Натяжні стелі Ковель. AvtoROMA - обслуговування вантажних автомобілів Натяжні стелі Магазин «БудМаркет» Натяжні потолки. Ковель Кондиціонери, вентиляція, опалення Ринви та комплектуючі Грунт на вимостку Віндор «БудХауз - будматеріали» Служба за контрактом
counter