«ТЦК»   

У бюджеті Ковеля на ремонт ліфтів передбачено мільйон гривень

 Саме стільки грошей на капітальний ремонт ліфтів закладено в бюджеті Ковеля на 2019 рік. З цією цифрою ознайомила начальниця фінансового управління Ковельського міськвиконкому Валентина Романчук, коли презентувала головний кошторис міста. 

 «На капітальний ремонт житлового фонду передбачено мільйон 500 тисяч, з них на перший ЖЕК – 300 тисяч на довершення виготовлення проектно-кошторисної документації, мільйон – на капітальний ремонт ліфтів ЖЕКу №2, і капітальний ремонт житла дітям-сиротам – 200 тисяч», - поінформувала Валентина Романчук.
 Голова бюджетної постійного комісії, депутат Володимир Бойко поцікавився роботою ліфтів у тих багатоповерхівках, де управителями є не РЖКП, а підприємство «Верес».   

 «Ліфти є не тільки в першому ЖЕКу і другому, а й у «Вересі». Я знаю, яка плачевна ситуація тих ліфтів, які є у «Вересі» на сьогоднішній день», - висловив занепокоєння депутат.
 Пояснити ситуацію щодо роботи ліфтів у будинках, які обслуговує «Верес», взявся профільний заступник міського голови Андрій Товстига. 

 «Розбирали ми не раз конфліктну ситуацію по так званим будинкам «Вереса». Якщо «Верес», як управитель, перестане розказувати якійсь казки і буде працювати по технології з власником ліфта, а власником ліфта є другий ЖЕК, то питань проблемних немає, якщо вони своєчасно інформують. Тобто, коли вони затягнули 105 будинок до неможливості вже використання ліфтів і ми по-гарячому почали замовляти кошторисні документи, висновки експертні, прийшли до депутатів і просили майже 600 тисяч, то це вже дуже погане питання», - констатував заступник мера. 
 Також Андрій Володимирович розповів, що ліфти, якими опікується РЖКП №1, в робочому стані, ремонтувалися рухомі кабінки й в ОСББ. Однак він жодного слова не сказав про ситуацію з ліфтами РЖКП №2, начальниця якого Наталія Гейко фактично рік тому заявляла, що має намір зупинити аж шість ліфтів через небезпеку їх експлуатації.     
 «По першому ЖЕКу привели ліфти в порядок фактично в минулому році і в цьому ремонтуємо. В цьому році ремонтували й ОСББешні ліфти, тобто  в цьому проблем немає. Головне, щоб управитель по тому чи іншому будинку інформував власника ліфта», - зауважив А. Товстига.
 Нагадаємо, що у Ковелі нараховується 61 багатоповерхівка з ліфтами, і всі вони, за словами міського голови Олега Кіндера, які він виголосив наприкінці минулого року, зношені на сто відсотків

 «У Ковелі всі ліфти зношені на сто відсотків. Їх усіх потрібно міняти», - так ствердно заявив О.Кіндер під час  тодішньої зустрічі з членами громадської ради при міському голові. Тоді ж було оголошено, що кожного року в міському бюджеті будуть передбачатися гроші на купівлю одного нового ліфта.   
    
 

30-11-2018
Повернутися назад



Архів: 1992-2010| 2010-2012| 2013| 2014| 2015| 2016| 2017| 2018| 2019| 20| 21| 22| 23|
ІНФОБЛОК
ТЦК-ІНФОРМ Телевізійний Центр Ковель ТЦК 1992-2010 Пам'ятники Ковель Автономера Штори «Ламіновані підлоги», «Тепла підлога» Корм та інші товари для тварин Bitrud - Робота за кордоном вікна двері Гаражні ворота у Ковелі Гаражні ворота Послуги екскаватором САТ, KOMATSU Бетон всіх марок з доставкою Компанія «Ваша безпека» Оренда спецтехніки  ремонт котлів та колонок VIKNAROFF Ортопедичні матраци Перетяжка меблів Буріння свердловин на воду ЗООмагазин ВІКОНДА Склопласт «СантехБУД» FoxArt. Натяжні стелі Ковель. AvtoROMA - обслуговування вантажних автомобілів Натяжні стелі Магазин «БудМаркет» Натяжні потолки. Ковель Кондиціонери, вентиляція, опалення Ринви та комплектуючі Грунт на вимостку Віндор «БудХауз - будматеріали» Служба за контрактом
counter