«ТЦК»   

У Ковелі на місці стадіону «Локомотив» з’явиться спортивно-культурний центр

   Днями офіційна делегація з Ковеля на чолі з міським головою Олегом Кіндером з діловим візитом побувала у місті Щучин (Республіка Польща). Результатом поїздки стало підписання угоди про партнерство трьох міст : Щучина, Ковеля, та Щучина (Білорусь). Таким чином було вирішено майбутнє спільного міжнародного проекту “Транснаціональні центри діалогу культур”, який передбачає будівництво на основі існуючих спортивних об’єктів спеціальних культурних центрів. У нашому місті він з’явиться на базі стадіону «Локомотив». Тут зможуть реалізовувати свої творчі здібності та розвивати фізичні можливості ковельчани різних вікових категорій, - повідомили на сайті Ковельської міської ради.
Цій події передувала низка зустрічей та прийняття важливих рішень. В рамках програми транскордонного співробітництва Європейського інструменту сусідства «Польща-Білорусь-Україна 2014-2020» проект, пройшовши два етапи надзвичайно складного конкурсного відбору, здобув право на реалізацію. 
Ковель став учасником міжнародного проекту
 
 На зустрічі очільники трьох міст обговорили ряд суттєвих для всіх сторін питань. Члени ковельської делегації, до якої також входили заступник міського голови Ігор Прокопів, координатор проекту Василь Байцим та начальник відділу культури Вікторія Савлук, акцентували увагу на важливості оперативного створення робочої групи з реалізації проекту та її діяльності.
На урочистій сесії, яка була приурочена підписанню угоди, виступив Олег Кіндер, який, зокрема, зазначив: «Нинішня зустріч є продовженням конструктивного діалогу, що стосується перспектив інфраструктурного розвитку наших міст. Це - стартовий відлік початку великої роботи. Є плани, які нас об’єднують, є спільні інтереси, є готовність працювати, аби жителі Ковеля, польського та білоруського Щучина більше зустрічались, спілкувались, співпрацювали у сферах культури та спорту. Тому я переконаний, що сьогодні ми робимо впевнені кроки для подальшого укріплення дружніх стосунків між трьома народами». 
 
Впроваджувати проект розпочнуть у березні наступного року. Його фінансове забезпечення – 2 мільйони 351 тисяча євро, з яких Ковель отримає 912 тисяч 771 євро. Десять відсотків від виділеної для нашого міста суми маємо передбачити у місцевому бюджеті. 
 
Ковель став учасником міжнародного проекту

 

24-11-2017
Повернутися назад



Архів: 1992-2010| 2010-2012| 2013| 2014| 2015| 2016| 2017| 2018| 2019| 20| 21| 22| 23|
ІНФОБЛОК
ТЦК-ІНФОРМ Телевізійний Центр Ковель ТЦК 1992-2010 Пам'ятники Ковель Автономера Штори «Ламіновані підлоги», «Тепла підлога» Корм та інші товари для тварин Bitrud - Робота за кордоном вікна двері Гаражні ворота у Ковелі Гаражні ворота Послуги екскаватором САТ, KOMATSU Бетон всіх марок з доставкою Компанія «Ваша безпека» Оренда спецтехніки  ремонт котлів та колонок VIKNAROFF Ортопедичні матраци Перетяжка меблів Буріння свердловин на воду ЗООмагазин ВІКОНДА Склопласт «СантехБУД» FoxArt. Натяжні стелі Ковель. AvtoROMA - обслуговування вантажних автомобілів Натяжні стелі Магазин «БудМаркет» Натяжні потолки. Ковель Кондиціонери, вентиляція, опалення Ринви та комплектуючі Грунт на вимостку Віндор «БудХауз - будматеріали» Служба за контрактом
counter