«ТЦК»   

Ковельська молодь продемонструвала, як вона любить своє місто

   У читальному залі Ковельської центральної районної бібліотеки пройшла презентація найкращих відеопроектів на тему «Люблю Ковель, люблю Україну». В соціальній мережі «В Контакті» місяць тривав конкурс сценаріїв, ініціаторами якого виступила молодіжна громадська організація «Молодь ВО!» за підтримки народного депутата України Степана Івахіва. І ось тепер всі охочі мали можливість побачити і оцінити результат спільної кропіткої праці організаторів та авторів сценаріїв, почути думки останніх стосовно того, яким вони бачать майбутнє рідного Ковеля, що б хотіли змінити, аби він став більш ошатнішим. 
За цей час, каже одна з активісток численної організації Катерина Полтавець, надійшло чимало цікавих сценаріїв, із яких було відібрано п’ять  найкращих.
Першою продемонструвала свою роботу із символічною назвою «Обличчя Ковеля» Анна Дмитрук. Дівчина через відеокамеру намагалася зазирнути в очі ковельчанам різного віку, котрі, як відомо, є дзеркалом душі людини, і те, що вона там побачила, її і порадувало, і засмутило.
  Дещо більше голосів під час відкритого голосування на сторінці «В Контакті» отримав відеоролик Дмитра Карякіна. Свою роботу хлопець назвав одним словом, але доволі вагомим та значущим для всіх нас, -  «Україна».
А ось студент Ковельського промислово-економічного коледжу Влад Якубовський задумав під музичний супровід пісні «Про Ковель», яку виконував талановитий вокаліст, нині покійний, Богдан Гнатюк, показати найвизначніші місця рідного Ковеля, де він завше полюбляє бувати. Отож Влад переконливо зайняв третю сходинку конкурсу. 
Дещо привідкрили завісу своїх думок дев’ятикласниця Ліза Мєдведєва та одинадцятикласниця Софія Шуляк. Дівчата хочуть своє місто бачити чистим та охайним, тому наважилися у відеоролику «Ми любимо Ковель» у жартівливій формі запропонувати кілька варіантів стосовно того, як можна побороти сміття. Їхня робота зайняла друге місце.
Віце-містер Ковеля Костя Тимощук, який навчається в одинадцятому класі ЗОШ №3, каже, що понад усе любить місто, де народився, де живуть його батьки, де завжди на нього чекатимуть рідні люди. Свій відеопроект Костя назвав «Місто, в якому я …». Саме ця робота й  отримала найбільшу підтримку серед користувачів всесвітньої мережі, а отже й перше місце.
Автори найкращих сценаріїв були нагороджені від організаторів конкурсу цінними подарунками.


27-08-2013
Повернутися назад



Архів: 1992-2010| 2010-2012| 2013| 2014| 2015| 2016| 2017| 2018| 2019| 20| 21| 22| 23|
ІНФОБЛОК
ТЦК-ІНФОРМ Телевізійний Центр Ковель ТЦК 1992-2010 Хімчистка Пам'ятники Ковель Автономера Штори «Ламіновані підлоги», «Тепла підлога» Корм та інші товари для тварин Bitrud - Робота за кордоном вікна двері Гаражні ворота у Ковелі Гаражні ворота Послуги екскаватором САТ, KOMATSU Бетон всіх марок з доставкою Компанія «Ваша безпека» Оренда спецтехніки  ремонт котлів та колонок VIKNAROFF Ортопедичні матраци Перетяжка меблів Буріння свердловин на воду ЗООмагазин ВІКОНДА Склопласт «СантехБУД» FoxArt. Натяжні стелі Ковель. AvtoROMA - обслуговування вантажних автомобілів Натяжні стелі Магазин «БудМаркет» Натяжні потолки. Ковель Кондиціонери, вентиляція, опалення Ринви та комплектуючі Грунт на вимостку Віндор «БудХауз - будматеріали» Служба за контрактом
counter