«ТЦК»   

26-го вересня у Ковелі міська сесія

 Відповідно до розпорядження Ковельського міського голови 26-го вересня 2019 року о 10.00 годині в сесійному залі адміністративного приміщення будинку рад відбудеться п'ятдесят п’ята сесія міської ради, на розгляд якої внесено проекти рішень: про внесення змін до Програми соціального захисту окремих категорій мешканців міста Ковеля на 2019- 2021 роки; про погодження інвестиційної програми Ковельського управління водопровідно-каналізаційного господарства «Ковельводоканал»; про внесення змін до рішення міської ради від 27.06.2018 № 39/62 «Про затвердження Програми підтримки епізоотичного благополуччя, проведення лабораторно-діагностичних робіт у сфері ветеринарної медицини Ковельською міжрайонною державною лабораторією Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів у м. Ковелі на 2018-2021 рр.»; про дозвіл на списання основних засобів; про надання дозволу Ковельському УВКГ “Ковельводоканал” на отримання кредитного ліміту; про звіт тимчасової контрольної комісії міської ради з вивчення та вирішення питань діяльності Ковельської філії ДП “Укрветсанзавод”; питання щодо регулювання земельних відносин в місті; про дозвіл на розроблення детального плану території по вул. Княгині Ольги (біля житлових будинків №4 та №4-А); про дозвіл на розроблення детального плану території по вул. Володимирській, 137; про дозвіл на розроблення детального плану території по вул. Луцькій, 27; про дозвіл на розроблення детального плану території по вул. Модеста Левицького, 60; про дозвіл на розроблення детального плану території по вул. Тараса Шевченка, 32; про затвердження детального плану території на бульварі Лесі Українки, 7; про затвердження детального плану території по провул. 40 років Перемоги; про затвердження детального плану території розміщення житлових будинків по вул. Будищанській, 51-Б; про затвердження детального плану території по вул. Відродження (біля АПК-3); про затвердження детального плану території по вул. Грушевського, 106-А; про затвердження детального плану території детального плану території реконструкції парку ім. Лесі Українки, бульвару Лесі Українки, площі зі сторони парку та вулиці Незалежності; про затвердження розпоряджень міського голови; інформація про роботу управління соціального захисту населення виконавчого комітету міської ради та інші невідкладні питання.
 На сесію запрошуються заступники міського голови, члени виконавчого комітету міської ради, начальники управлінь та відділів виконавчого комітету, керівники окремих установ та організацій міста, представники засобів масової інформації.
Джерело: сайт Ковельради  

16-09-2019
Повернутися назад



Архів: 1992-2010| 2010-2012| 2013| 2014| 2015| 2016| 2017| 2018| 2019| 20| 21| 22| 23|
ІНФОБЛОК
ТЦК-ІНФОРМ Телевізійний Центр Ковель ТЦК 1992-2010 Хімчистка Пам'ятники Ковель Автономера Штори «Ламіновані підлоги», «Тепла підлога» Корм та інші товари для тварин Bitrud - Робота за кордоном вікна двері Гаражні ворота у Ковелі Гаражні ворота Послуги екскаватором САТ, KOMATSU Бетон всіх марок з доставкою Компанія «Ваша безпека» Оренда спецтехніки  ремонт котлів та колонок VIKNAROFF Ортопедичні матраци Перетяжка меблів Буріння свердловин на воду ЗООмагазин ВІКОНДА Склопласт «СантехБУД» FoxArt. Натяжні стелі Ковель. AvtoROMA - обслуговування вантажних автомобілів Натяжні стелі Магазин «БудМаркет» Натяжні потолки. Ковель Кондиціонери, вентиляція, опалення Ринви та комплектуючі Грунт на вимостку Віндор «БудХауз - будматеріали» Служба за контрактом
counter