«ТЦК»   

У Ковельській школі непридатний для навчання спортивний зал і не відремонтовані туалети

 Про це все написали у зверненні до депутатів батьки дітей, які здобувають середню освіту в навчальному закладі №10. На черговій 42-й сесії Ковельської міської ради його зачитав голова фракції «УКРОП» Ігор Пініс.
  У своєму листі батьки скаржаться на те, що в школі, де навчається 920 учнів, є чималі проблеми з малим спортивним залом, гімнастичною і тренажерною кімнатами. Через те, що деякий час над цими приміщеннями протікав дах, тепер там стало неможливо проводити заняття з фізичної культури. До речі, за кошти міського бюджету покрівлю школи вже відремонтували. Є тут проблема і з роботою туалетів. Батьки переконують, що вони у вкрай занедбаному стані і потребують капітального ремонту. Також скаржаться на те, що управляння освіти надто мало виділяє коштів на закупівлю медикаментів, а для придбання миючих засобів й взагалі нічого. Зокрема, цьогоріч, як стверджує голова батьківського комітету школи, для закладу №10 надійшло лише 396 гривень. Тому школі постійно доводиться брати кошти зі спеціального фонду заклад, який поповняють батьки учнів та спонсори й меценати.
  «При такій кількості дітей під час навчання і для забезпечення санітарних вимог при функціонуванні оздоровчого пришкільного табору в червня місяці недостатньо однозначно. А певна кількість цих засобів – це безпека і здоров’я наших дітей. Ми це усвідомлюємо, тому змушені закуповувати батьківським коштом, так як і проведення ремонтів, придбання віників, канцтоварів, електричних ламп та інше», - йдеться у зверненні.
  Депутати у своїй більшості погодилися дослухатися до прохань батьків, щоб передбачити в бюджеті на наступний рік достатньо кошти на придбання медикаментів та миючих засобів для усіх шкільних та дошкільних навчальних закладів міста. Принаймні, вони підтримали запит Ігоря Пініса – 20 «за». Щоправда, у цій двадцятці не виявилося міського голови Олега Кіндера. Він не голосував за запит «укропівця». 

  Пізніше у сесійному питанні «Різне» Олег Олексійович пояснив таке своє рішення тим, що, мовляв, директори шкіл спільно з управлінням освіти самі складають план першочергових завдань, які необхідно вирішити за кошти бюджету. Саме вони кажуть, що і де ремонтувати. Також головуючий зауважив, що він добре обізнаний з проблемами навчального закладу №10 і про роботу туалетів теж знає.   
      
 

28-09-2018
Повернутися назад



Архів: 1992-2010| 2010-2012| 2013| 2014| 2015| 2016| 2017| 2018| 2019| 20| 21| 22| 23|
ІНФОБЛОК
ТЦК-ІНФОРМ Телевізійний Центр Ковель ТЦК 1992-2010 Хімчистка Пам'ятники Ковель Автономера Штори «Ламіновані підлоги», «Тепла підлога» Корм та інші товари для тварин Bitrud - Робота за кордоном вікна двері Гаражні ворота у Ковелі Гаражні ворота Послуги екскаватором САТ, KOMATSU Бетон всіх марок з доставкою Компанія «Ваша безпека» Оренда спецтехніки  ремонт котлів та колонок VIKNAROFF Ортопедичні матраци Перетяжка меблів Буріння свердловин на воду ЗООмагазин ВІКОНДА Склопласт «СантехБУД» FoxArt. Натяжні стелі Ковель. AvtoROMA - обслуговування вантажних автомобілів Натяжні стелі Магазин «БудМаркет» Натяжні потолки. Ковель Кондиціонери, вентиляція, опалення Ринви та комплектуючі Грунт на вимостку Віндор «БудХауз - будматеріали» Служба за контрактом
counter