«ТЦК»   

Ковельчанка перетворила власну квартиру на сміттєзвалище. Фото

 Однокімнатна оселя Віри Гаврилівни, що мешкає в одній з багатоповерхівок по вулиці Незалежності у Ковелі, за десяток років перетворилася у смітник. Що сталося із 82-річною жінкою, яка колись працювала у місцевій санстанції, сусіди не розуміють.

 Таргани, миші, купи мотлоху та сморід — така ситуація дошкуляла мешканцям сусідніх квартир багато років. Бабуся, яка вже довгий час мешкає одна, не пускала сусідів на поріг власної квартири та ніяк не реагувала на скарги й зауваження. Про це пише сайт “КовельPost”.
  У квартиру, яка перетворилася на сміттєве звалище усякого непотребу, не могли потрапити й комунальники. Та все ж одного разу були змушені увійти, аби перекрити воду, яка лилася на сусідів через зіржавілу трубу. Таким чином до антисанітарії додалося ще й перекрите водопостачання.
  Аби не стати заручниками ще більшої проблеми через відсутність води, сусіди вирішили вкотре поспілкуватися з Вірою Гаврилівною. Якимось дивним чином, але одній жінці - Олені Александрук, таки вдалося знайти спільну мову з пенсіонеркою, і та навіть дозволила увійти до квартири.

  Дочка Олени мешкає у тому ж будинку, тож розповіла матері про проблемну сусідку. І та вирішила допомогти старенькій, а заодно й усім мешканцям під'їзду. Віра Гаврилівна розповіла, що боялася сусідів, розуміючи, що створює їм неабиякі проблеми. А сама навести лад у помешканні не мала сил та здоров'я. Захарастила квартиру власним сміттям після загибелі сина. Рідні у неї є, проте живуть далеко, тож навідуються не часто.
  Бабуся, повіривши у добрі наміри Олени, дала згоду на “велике прибирання” своєї оселі, яке тривало кілька днів. У результаті з квартири пенсіонерки винесли близько сотні мішків (по 50 л кожен) різного мотлоху, харчових та побутових відходів. Потім зайнялися виведенням тарганів та мишей.

  Пані Олена дякує за розуміння працівникам РЖКП №1 (та особисто начальнику Солов'янчуку В.С.), які допомогли з вивезенням сміття та відремонтували трубу. Що цікаво, жінка завжди справно оплачувала комунальні послуги, тож заборгованості не має.
  Віра Гаврилівна виявилася досить привітною і щирою жінкою і, у свою чергу, дякує Олені за допомогу. Каже, що тепер її оселя схожа на палац. Крім того, Олена з дочкою нині допомагають жінці з харчами, оскільки усе “добро”, яке роками накопичувала та зберігала у своєму господарстві пані Віра, довелося викинути.


19-09-2018
Повернутися назад



Архів: 1992-2010| 2010-2012| 2013| 2014| 2015| 2016| 2017| 2018| 2019| 20| 21| 22| 23|
ІНФОБЛОК
ТЦК-ІНФОРМ Телевізійний Центр Ковель ТЦК 1992-2010 Пам'ятники Ковель Автономера Штори «Ламіновані підлоги», «Тепла підлога» Корм та інші товари для тварин Bitrud - Робота за кордоном вікна двері Гаражні ворота у Ковелі Гаражні ворота Послуги екскаватором САТ, KOMATSU Бетон всіх марок з доставкою Компанія «Ваша безпека» Оренда спецтехніки  ремонт котлів та колонок VIKNAROFF Ортопедичні матраци Перетяжка меблів Буріння свердловин на воду ЗООмагазин ВІКОНДА Склопласт «СантехБУД» FoxArt. Натяжні стелі Ковель. AvtoROMA - обслуговування вантажних автомобілів Натяжні стелі Магазин «БудМаркет» Натяжні потолки. Ковель Кондиціонери, вентиляція, опалення Ринви та комплектуючі Грунт на вимостку Віндор «БудХауз - будматеріали» Служба за контрактом
counter