«ТЦК»   

У Ковелі встановлені нові тарифи на послуги ЖКГ

   Сьогодні на позачерговому засіданні виконавчого комітету встановлені нові тарифи на теплову енергію та на послуги з централізованого опалення і централізованого постачання гарячої води, - повідомили на сайті Ковельської міської ради.
          
Звертаючись до членів виконкому, міський голова Олег Кіндер наголосив, що питання вивчалось й аналізувалось міською владою.  Адже йдеться водночас про інтереси громади і комунального підприємства. І тут потрібний економічний, господарський, соціальний та виважений  підхід. 
     
Як зазначив директор ПТМ «Ковельтепло» Володимир Бойко, для підприємства тарифи  затверджувались у 2009 році. Їх перегляд відбувався шляхом коригування за окремими статтями витрат. Серед обгрунтувань зміни вартості послуг Володимир Іванович назвав зростання цін на паливно-енергетичні та інші матеріальні ресурси, збільшення розміру заробітної плати, врахування витрат на амортизацію тощо.
      
Доповіла про формування тарифів заступник директора-начальник планово-економічного відділу  ПТМ «Ковельтепло» Тетяна Яковук. Вона зауважила, що  розрахунки тарифів на теплову енергію проведенні з урахуванням розподілу витрат за видами ліцензійної діяльності  з виробництва, транспортування та постачання  теплової енергії.   Різниця в тарифах для категорій споживачів залежить від вартості палива для них. 
       
Для ознайомлення з намірами ПТМ «Ковельтепло» стосовно зміни діючих тарифів було опубліковано повідомлення у газеті «Вісті Ковельщини» та розміщено його на офіційному сайті міської ради. Зауважень від ковельчан не надходило. Матеріали розглянуло Волинське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України та погодило проект рішення «Про встановлення тарифів на теплову енергію та послуги з централізованого опалення і централізованого постачання гарячої води». Враховано також рекомендації міської влади щодо зменшення тарифів.
        
Вартість послуг для населення зросте на 16 відсотків.  При тому у структурі тарифу закладено нульовий рівень рентабельності.
        
Відповідно до прийнятого рішення виконкому встановлено наступні тарифи:     
1. Для потреб населення на теплову енергію – 1530,41 грн./Гкал з ПДВ, на послугу з централізованого опалення – 1571,11 грн./Гкал з ПДВ;  33,23 грн./м2 з ПДВ;
на послугу з централізованого постачання гарячої води:
для потреб населення – 85,42 грн./м3 з ПДВ;
для потреб управителів багатоквартирних будинків – 82,98 грн./ м3 з ПДВ.
2. Для релігійних організацій на теплову енергію – 1186,10 грн./Гкал з ПДВ;
на послугу з централізованого постачання гарячої води – 66,41 грн./ м3 з ПДВ.
3. Для інших споживачів на теплову енергію – 1900,60 грн./Гкал з ПДВ;
на послугу з централізованого постачання гарячої води – 102,77 грн./ м3 з ПДВ.
4. Затверджено тарифи для потреб бюджетних установ і організацій, вироблені з використанням природного газу:
на теплову енергію – 2325,66 грн./Гкал з ПДВ;
на послугу з централізованого постачання гарячої води – 122,74 грн./ м3 з ПДВ.
Встановлено тарифи для застосування для потреб бюджетних установ і організацій, вироблені з використанням твердого палива:
на теплову енергію – 1900,60 грн./Гкал з ПДВ;
на послугу з централізованого постачання гарячої води – 102,77 грн./ м3 з ПДВ.
 
Рішення набирає чинності через 15 днів з дати його офіційного оприлюднення в газеті «Вісті Ковельщини».
 
Строк дії тарифів – 2017-2018 роки. 
 
До рішення додаються розрахунки структури тарифів, з якими можна ознайомитися на офіційному сайті міської ради у розділі «Нормативні акти та безоплатна правова допомога».

19-09-2017
Повернутися назад



Архів: 1992-2010| 2010-2012| 2013| 2014| 2015| 2016| 2017| 2018| 2019| 20| 21| 22| 23|
ІНФОБЛОК
ТЦК-ІНФОРМ Телевізійний Центр Ковель ТЦК 1992-2010 Пам'ятники Ковель Автономера Штори «Ламіновані підлоги», «Тепла підлога» Корм та інші товари для тварин Bitrud - Робота за кордоном вікна двері Гаражні ворота у Ковелі Гаражні ворота Послуги екскаватором САТ, KOMATSU Бетон всіх марок з доставкою Компанія «Ваша безпека» Оренда спецтехніки  ремонт котлів та колонок VIKNAROFF Ортопедичні матраци Перетяжка меблів Буріння свердловин на воду ЗООмагазин ВІКОНДА Склопласт «СантехБУД» FoxArt. Натяжні стелі Ковель. AvtoROMA - обслуговування вантажних автомобілів Натяжні стелі Магазин «БудМаркет» Натяжні потолки. Ковель Кондиціонери, вентиляція, опалення Ринви та комплектуючі Грунт на вимостку Віндор «БудХауз - будматеріали» Служба за контрактом
counter