«ТЦК»   

Олег Кіндер відзвітував про роботу у 2016 році

   Учора у залі Палацу учнівської молоді  відбувся звіт міського голови Олега Кіндера перед територіальною громадою про роботу за 2016 рік, - повідомляють на сайті Ковельської мерії.
Олег Кіндер поінформував ковельчан про роботу за 2016 рік
Олег Олексійович подякував усім за співпрацю, розуміння. На його переконання, нинішній рік для Ковеля  був успішним. Адже вдалося багато зробити для розвитку  міста. Над цим працювала велика  команда. І маленькі справи кожного ковельчанина є помітними штрихами на загальній картині перемог і досягнень.

Олег Кіндер проаналізував головний фінансовий документ – кошторис Ковеля.  Бюджет розвитку 2016 року за попередніми планами мав скласти 23 мільйони, впродовж року ця цифра зросла майже в чотири рази. Саме це і дозволило реалізувати чимало важливих соціальних, культурних, інфраструктурних проектів.
 
Особлива зона уваги міської влади  - житлово–комунальна галузь. Адже це тепло у квартирах і під’їздах, чистота на вулицях і прибудинкових територіях, безпека на дорогах і в громадських місцях. Тому саме сюди депутати та виконком  скеровують чималі кошти.

У нинішньому році капітально відремонтовано ділянки доріг на міських вулицях: Володимирській, Ярослава Мудрого, Грушевського, Ватутіна, Черняховського, Незалежності,Липинського. На ці потреби використано майже 5 з половиною мільйонів  гривень.

Не оминули цьогоріч увагою і прибудинкові території. Варто зазначити, що на їх ремонт  з міського бюджету виділено 2 млн. 600 тисяч гривень. Роботами охоплено двори за адресами: Незалежності, 86, Косачів,28, Володимирська,3, Ватутіна,74А. На місці залишків старого асфальту вкладається  бруківка.

Міський голова повідомив, що Ковель – єдине місто в Україні, в якому проведені роботи з інвентаризації всіх прибудинкових територій, які знаходяться в користуванні РЖКП-1 та РЖКП-2. А це 262 земельні ділянки, на які виготовлена документація за кошти міського бюджету.

У цьому році вдалося значно покращити стан мереж вуличного освітлення. Здійснено його реконструкцію з влаштуванням світлодіодних, енергоефективних світильників на вулиці Володимирській, де замінено 57 ліхтарів потужністю 100 ВАТ на 35 ВАТ. Їх гарантійний термін - п’ять років. Також частково такі роботи виконано на вулиці Ватутіна.

На одній із центральних магістралей, вулиці Незалежності (від парку Шевченка до вулиці Смірнова) підрядник КП «Добробут» проводить  монтаж  нових опор, на яких теж встановлять сучасні  ліхтарі.

Також у нинішньому році проведено реконструкцію мереж зовнішнього освітлення  на вулицях Дунаєвського та Петлюри, у ці дні бригада працює на Заводській та Відродження.

Крім того, проводиться реконструкція системи освітлення парку імені Тараса Шевченка.

Все це дозволить зменшити бюджетні витрати на електроенергію і покращить освітлення  Ковеля.

Встановлені світлофорні об’єкти на перехресті вулиць Варшавської – Відродження та на перехресті Варшавської – Володимирської. Їх вартість  - 669 тисяч гривень. Також ще в нинішньому році планують змонтувати світлофор на перехресті Незалежності – Смірнова.

Для поліпшення ефективності роботи комунальних підприємств за кошти міського бюджету придбано нову техніку. Для  «Ковельводоканалу» куплено три автомобілі, екскаватор та каналопромивочну машину. Автокран і два самоскиди поповнили автопарк ПТМ «Ковельтепло». І по одному сміттєвозу отримали  РЖКП 1 та 2.

Олег Олексійович у своїй промові чимало часу приділив результатам зробленого у галузях освіти, охорони здоров’я, фізичної культури та спорту, культури. Зупинився на співпраці з містами-партнерами, вирішенні питань учасників антитерористичної операції та членів їх сімей.

Ознайомив ковельчан із найважливішими завданнями, які міська влада планує реалізувати впродовж 2017 року та відповів на запитання.

Присутні в залі ковельчани схвалили звіт міського голови Олега Кіндера про роботу за 2016 рік.

28-12-2016
Повернутися назад



Архів: 1992-2010| 2010-2012| 2013| 2014| 2015| 2016| 2017| 2018| 2019| 20| 21| 22| 23|
ІНФОБЛОК
ТЦК-ІНФОРМ Телевізійний Центр Ковель ТЦК 1992-2010 Хімчистка Пам'ятники Ковель Автономера Штори «Ламіновані підлоги», «Тепла підлога» Корм та інші товари для тварин Bitrud - Робота за кордоном вікна двері Гаражні ворота у Ковелі Гаражні ворота Послуги екскаватором САТ, KOMATSU Бетон всіх марок з доставкою Компанія «Ваша безпека» Оренда спецтехніки  ремонт котлів та колонок VIKNAROFF Ортопедичні матраци Перетяжка меблів Буріння свердловин на воду ЗООмагазин ВІКОНДА Склопласт «СантехБУД» FoxArt. Натяжні стелі Ковель. AvtoROMA - обслуговування вантажних автомобілів Натяжні стелі Магазин «БудМаркет» Натяжні потолки. Ковель Кондиціонери, вентиляція, опалення Ринви та комплектуючі Грунт на вимостку Віндор «БудХауз - будматеріали» Служба за контрактом
counter