«ТЦК»   

Для юних жителів Ковельщини придбали шкільний автобус

   Новенькі шкільні автобуси вже завтра возитимуть малих школяриків до навчальних закладів, що розташовані у глибинці. Чергову партію такого потрібного транспорту передали сьогодні, 6 грудня 2016 року, в райони. Автобуси класу А-5 поїхали з Голобської об’єднаної територіальної громади, де й відбулася церемонія вручення, у Камінь-Каширський, Турійський та Шацький райони. Ще один придбано для потреб Голобської ОТГ, - повідомили у відділі інформаційної політики Волинської облдержадміністрації.

   Для мешканців Голобів коротка церемонія передачі автобусів – справжнє свято. Й не лише тому, що діставатися до філій та опорної школи буде значно легше, а ще й тому, що, як і обіцяли можновладці різних рівнів, децентралізаційна реформа, на яку наважилися мешканці селища та ближніх сіл, увінчалася успіхом – з-поміж усього отримали й шкільний автобус. Тішилися тамтешні мешканці й присутності поважного товариства. Привітати передусім школярів до Голобів прибули голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, його заступник Світлана Мишковець, начальник управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації Людмила Плахотна, а також голови райдержадміністрацій, райрад та депутати обласної ради.

  Як і годиться, першими до слова запросили дітвору. Вони ж – дитячий гурт «Гомін» – вразили направду професійним виконанням та хорошим вокалом. Далі ж – короткі промови.

Сьогодні у нас дійсно радісна подія, – поділився враженням голова Голобської ОТГ Сергій Гарбарук. – Ми отримали третій шкільний автобус для громади. Тепер дітям можна буде й поспати трохи довше й додому дістатися раніше.

Володимир Гунчик же жартома звернувся до скептиків. Мовляв, запрошує їх у Голоби, аби могли побачити, що таке, коли децентралізація та принцип співфінансування в дії.

– Приємно, що говоримо про успіхи, – підкреслив голова облдержадміністрації. – Опорна школа, автобуси, тутешній Будинок культури з кіноконцертною залою, дитячий садок – все для молоді та дітей. Такі прогресивні населені пункти – результат реальної роботи. А те, що автобуси, чергова партія, ідуть у школи – підтвердження серйозності намірів до роботи представників влади.

Статистичні дані оприлюднив голова Ковельської райдержадміністрації Віктор Козак. За його словами, до кінця року дорогами Волині курсуватимуть 19 нових шкільних автобусів, придбаних за кошти Державного та місцевих бюджетів. Нині ж вже передано 11 транспортних засобів. Ще кілька передадуть до кінця тижня.

07-12-2016
Повернутися назад



Архів: 1992-2010| 2010-2012| 2013| 2014| 2015| 2016| 2017| 2018| 2019| 20| 21| 22| 23|
ІНФОБЛОК
ТЦК-ІНФОРМ Телевізійний Центр Ковель ТЦК 1992-2010 Пам'ятники Ковель Автономера Штори «Ламіновані підлоги», «Тепла підлога» Корм та інші товари для тварин Bitrud - Робота за кордоном вікна двері Гаражні ворота у Ковелі Гаражні ворота Послуги екскаватором САТ, KOMATSU Бетон всіх марок з доставкою Компанія «Ваша безпека» Оренда спецтехніки  ремонт котлів та колонок VIKNAROFF Ортопедичні матраци Перетяжка меблів Буріння свердловин на воду ЗООмагазин ВІКОНДА Склопласт «СантехБУД» FoxArt. Натяжні стелі Ковель. AvtoROMA - обслуговування вантажних автомобілів Натяжні стелі Магазин «БудМаркет» Натяжні потолки. Ковель Кондиціонери, вентиляція, опалення Ринви та комплектуючі Грунт на вимостку Віндор «БудХауз - будматеріали» Служба за контрактом
counter