«ТЦК»   

У Ковелі майданчик для екстремальних видів спорту був, та й загув. Фото

   Минулого тижня журналістський колектив сайту «ПроКовель» на своїй сторінці виклав матеріал «У Ковелі дитяче містечко поросло бур’янами», в якому показав реальний жахливий стан ще до недавнього часу улюбленого місця відпочинку малечі – містечка атракціонів (місце розташування – міський парк культури і відпочинку імені Лесі Українки).
    
Сьогодні ж ми хочемо розповісти вам, шановні наші читачі, про ще один майданчик, який в 2013 році спорудили по вулиці Мічуріна. Він призначався для занять екстремальними видами спорту – паркуром та стріт воркаутом, а також вуличною гімнастикою. Для Ковеля та й зрештою всієї Західної України – це мав бути один із кращих спортивних об’єктів такого типу. Нагадаю, що гроші на його будівництво збирали всією міською громадою, фінансово допоміг і народний депутат України Степан Івахів. Юні спортсмени та лідери місцевих громадських організацій самі замовляли проектно-кошторисну документацію, купували лише найкращі спортивні снаряди, їх встановлювали, збирали до купи велетенські куби та піраміди (вони на дерев’яній основі) для стрибків тощо. І ось на початку жовтня 2013 року омріяний ковельчанами спортивний майданчик з екстремальних видів спорту таки відкрили. Представники спортивної когорти з Рівного, Львова, Володимира-Волинського, які були присутніми на урочистостях, запевнили містян, що цей спортивний об’єкт є, дійсно, одним із найкращих у Західному регіоні. Тоді, здавалося, що так воно буде й надалі. Однак  ситуація вже доволі швидко докорінно стала змінюватися, на жаль, в гіршу сторону.
   
Ми навмисно демонструємо спершу світлини з урочистого відкриття нового спортивного об’єкту, щоб ви могли порівняти: яким він був два роки тому і який обдертий, потрощений вигляд має тепер. Нефарбовані роками лавки, купи сміття  навкруги, розбиті об’ємні фігури для занять екстремальними видами спорту, поросла самосіянцями дерев та кущів територія майданчика, зруйнована загорожа (подекуди обтягнута колючим дротом) – ось що лишилося від одного з найкращих у Західному регіоні спортивних майданчиків із занять паркуром та стріт воркаутом.
   
До речі, сюди вже встигли перевезли роллердром із містечка дитячих атракціонів. Тепер він слугує дітворі місцем, де можна добряче побігати, адже кататися там на роликах фактично не можливо, бо навкруги брудно, розкидане сміття,  яке, певно, тут уже давно не прибирали, і залишки від дерев’яних спортивних конструкцій. У свій час на території майданчика був встановлений і біотуалет. Однак те, що він нього залишилося, нещодавно прибрали.

А межує цей, так званий спортивний об’єкт, по одну сторону з дитячим садочком №3 «Теремок», а по іншу – житловими багатоповерхівками. Неподалік також розташовані і дві загальноосвітні школи №№5 та 8. 



21-09-2015
Повернутися назад



Архів: 1992-2010| 2010-2012| 2013| 2014| 2015| 2016| 2017| 2018| 2019| 20| 21| 22| 23|
ІНФОБЛОК
ТЦК-ІНФОРМ Телевізійний Центр Ковель ТЦК 1992-2010 Хімчистка Пам'ятники Ковель Автономера Штори «Ламіновані підлоги», «Тепла підлога» Корм та інші товари для тварин Bitrud - Робота за кордоном вікна двері Гаражні ворота у Ковелі Гаражні ворота Послуги екскаватором САТ, KOMATSU Бетон всіх марок з доставкою Компанія «Ваша безпека» Оренда спецтехніки  ремонт котлів та колонок VIKNAROFF Ортопедичні матраци Перетяжка меблів Буріння свердловин на воду ЗООмагазин ВІКОНДА Склопласт «СантехБУД» FoxArt. Натяжні стелі Ковель. AvtoROMA - обслуговування вантажних автомобілів Натяжні стелі Магазин «БудМаркет» Натяжні потолки. Ковель Кондиціонери, вентиляція, опалення Ринви та комплектуючі Грунт на вимостку Віндор «БудХауз - будматеріали» Служба за контрактом
counter