«ТЦК» 

Надання послуг медико-психологічної допомоги учасникам АТО

20 листопада, в приміщенні Ковельської центральної районної бібліотеки, відбувся семінар на тему: «Надання послуг медико-психологічного супроводу учасникам АТО та членам їх сімей».  Ініціатором даного заходу виступив Ковельський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

надання послуг медико-психологічної допомоги учасникам АТО

      На запрошення Центру, для проведення семінару, до Ковеля прибув кандидат психологічних наук, доцент кафедри практичної психології та безпеки життєдіяльності факультету психології Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки Антоній Мельник.
      Роботу зі слухачами, а це були психологи, соціальні педагоги, фахівці із соціальної роботи та спеціалісти районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, Антоній Петрович розпочав із розповіді про своє перебування та роботу психолога в зоні АТО, зупинився на проведенні реабілітаційного проекту з учасниками антитерористичної операції на Шацьких озерах.

надання послуг медико-психологічної допомоги учасникам АТО

       Загалом учасники семінару дізналися про структуру надання послуг медико-психологічної допомоги учасникам АТО та їх сім’ям у Волинській області. Говорили про психоедукацію та ознаки посттравматичного стресового розладу, його основні прояви та моделі поведінки. Працювали в групах моделюючи візуальну діагностику, вербальну та невербальну комунікацію. Антоній Петрович дав професійні поради на запитання, - як спілкуватися із тими, хто повернувся із зони АТО, із дітьми, тато яких нині захищає країну, із сім’ями загиблих. А на завершення обговорили профілактику емоційного вигорання у фахівців, що надають допомогу часникам АТО та членам їх сімей.

надання послуг медико-психологічної допомоги учасникам АТО
       Підсумовуючи захід директор Ковельського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Юрій Кондратович ще раз нагадав присутнім, що головною метою організації даного семінару стала потреба активізувати надання психологічної допомоги військовослужбовцям, які були мобілізовані в зону проведення антитерористичної операції, членам їхніх родин, в тому числі – сім’ям загиблих, а також задля їх соціальної та емоційної адаптації.

Детальніше про надання медико-психологічної допомоги учасникам АТО   та їх сім’ям Ви можете дізнатися тут:
Ковельський районний центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді  м. Ковель, вул. Степана Бандери, 18, тел. 5-19-05

23-11-2014
Повернутися назад



Архів: 1992-2010| 2010-2012| 2013| 2014| 2015| 2016| 2017| 2018| 2019| 20| 21| 22| 23|
ІНФОБЛОК
ТЦК-ІНФОРМ Телевізійний Центр Ковель ТЦК 1992-2010 Пам'ятники Ковель Автономера Штори «Ламіновані підлоги», «Тепла підлога» Корм та інші товари для тварин Bitrud - Робота за кордоном вікна двері Гаражні ворота у Ковелі Гаражні ворота Послуги екскаватором САТ, KOMATSU Бетон всіх марок з доставкою Компанія «Ваша безпека» Оренда спецтехніки  ремонт котлів та колонок VIKNAROFF Ортопедичні матраци Перетяжка меблів Буріння свердловин на воду ЗООмагазин ВІКОНДА Склопласт «СантехБУД» FoxArt. Натяжні стелі Ковель. AvtoROMA - обслуговування вантажних автомобілів Натяжні стелі Магазин «БудМаркет» Натяжні потолки. Ковель Кондиціонери, вентиляція, опалення Ринви та комплектуючі Грунт на вимостку Віндор «БудХауз - будматеріали» Служба за контрактом
counter