«ТЦК» 

На Волині буде новий губернатор, - ЗМІ

   Головою обласної державної адміністрації впродовж найближчих днів буде призначено Володимира Гунчика, який очолював на Волині штаб кандидата у Президенти України Петра Порошенка. Про це, посилаючись на достовірні київські джерела, - повідомляє «Волинська правда».
На посаду голови Волинської ОДА  буде призначено Володимира Гунчика, який керував виборчим штабом Петра Порошенка в області. Про це стало відомо з поінформованих  київських джерел.  Володимир Гунчик, який сьогодні перебуває у столиці України, вже дав свою згоду на таке призначення.  Відповідний Указ Президента України очікується впродовж найближчих днів.

«ВП» також стало відомо, що нинішній «губернатор» Григорій Пустовіт стане одним із заступників голови ОДА Володимира Гунчика. Серед ймовірних заступників – і Віталій Максим’як, керівник управління кадрів Апарату  Верховної Ради України. Він чи не єдиний із команди екс-голови ОДА Анатолія Француза, який зумів зберегти обличчя, залишаючись висококваліфікованим, відповідальним і людяним керівником.

Довідка «ВП»

Гунчик Володимир Петрович – корінний волинянин. Він народився 9 березня 1958 року у місті Камені-Каширському. 1981 року закінчив Київський політехнічний інститут, спеціальність – інженер електронної техніки. Впродовж 1983-1995 років займав різні посади на Луцькому автомобільному заводі. 18 серпня 1995 року призначений директором Луцького автомобільного заводу. Після перетворення державного підприємства у відкрите акціонерне товариство «Луцький автомобільний завод» з січня 1996 року по вересень 2000 року обіймав посаду голови правління. З вересня 2000 року по вересень 2004 року працював на посаді генерального директора ВАТ «Луцький автомобільний завод».

20 вересня 2004 року  на загальних зборах акціонерів обраний на посаду голови Наглядової ради ВАТ «ЛуАЗ». Після перейменування підприємства є директором ДП «Автоскладальний завод №1» ПАТ «Автомобільна компанія «Богдан Моторс».

У листопаді 2010 року увійшов до складу Луцького міського виконавчого комітету.

2005 року Указом Президента України Віктора Ющенка за вагомі досягнення у реформуванні національної економіки, розвитку вітчизняної промисловості, підприємництва та ринкової інфраструктури Володимиру Гунчику було присвоєно почесне звання Заслужений машинобудівник України, а 2009 року він нагороджений  орденом «За заслуги» III ступеня.

Навесні 2014 року очолював виборчий штаб Петра Порошенка на Волині.

11-06-2014
Повернутися назад



Архів: 1992-2010| 2010-2012| 2013| 2014| 2015| 2016| 2017| 2018| 2019| 20| 21| 22| 23|
ІНФОБЛОК
ТЦК-ІНФОРМ Телевізійний Центр Ковель ТЦК 1992-2010 Пам'ятники Ковель Автономера Штори «Ламіновані підлоги», «Тепла підлога» Корм та інші товари для тварин Bitrud - Робота за кордоном вікна двері Гаражні ворота у Ковелі Гаражні ворота Послуги екскаватором САТ, KOMATSU Бетон всіх марок з доставкою Компанія «Ваша безпека» Оренда спецтехніки  ремонт котлів та колонок VIKNAROFF Ортопедичні матраци Перетяжка меблів Буріння свердловин на воду ЗООмагазин ВІКОНДА Склопласт «СантехБУД» FoxArt. Натяжні стелі Ковель. AvtoROMA - обслуговування вантажних автомобілів Натяжні стелі Магазин «БудМаркет» Натяжні потолки. Ковель Кондиціонери, вентиляція, опалення Ринви та комплектуючі Грунт на вимостку Віндор «БудХауз - будматеріали» Служба за контрактом
counter