«ТЦК»   

В АМКУ зацікавились «Ковельводоканалом»

   Волинське обласне відділення Антимонопольного комітету України надало рекомендації суб’єктам господарювання щодо здійснення заходів, спрямованих на припинення порушення конкуренційного законодавства, - інформують у прес-службі відомства.
   На виконання Національного плану дій на 2013 рік щодо впровадження Програми економічних реформ на 2010 – 2014 роки "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава", Волинським обласним територіальним відділенням Антимонопольного комітету України було перевірено ряд суб’єктів господарювання: Ковельське управління водопровідно-каналізаційного господарства  «Ковельводоканал», Підприємство «Нововолинськводоканал» житлово-комунального об’єднання Нововолинської міської ради та Володимир-Волинське управління водопровідно-каналізаційного господарства з метою встановлення відповідності діяльності суб’єктів господарювання вимогам законодавства про захист економічної конкуренції у сфері надання послуг з приєднання до інженерних мереж водопостачання та водовідведення.
   За результатами аналізу технічних умов виданих суб’єктами господарювання на приєднання споживачів до інженерних мереж водопостачання та водовідведення, територіальним відділенням встановлено факти порушення законодавства України.
   Зокрема, зазначені суб’єкти господарювання встановлювали у технічних умовах на приєднання до інженерних мереж централізованого водопостачання та водовідведення термін дії технічних умов протягом 2 років всупереч вимогам ст. 30 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», якою встановлено термін та час будівництва. Зазначені дії містять ознаки порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді зловживання монопольним (домінуючим) становищем на ринку надання послуг з видачі технічних умов на підключення до мереж централізованого водопостачання та водовідведення та могли призвести до ущемлення інтересів споживачів.
   Волинське обласне відділення Антимонопольного комітету України надало рекомендації суб’єктам господарювання щодо здійснення заходів, спрямованих на припинення порушення конкуренційного законодавства, шляхом приведення терміну дії технічних умов у відповідність до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».
   Про результати розгляду даних рекомендацій, суб’єкти господарювання повинні повідомити територіальне відділення у 30-денний строк з дня їх отримання.


02-10-2013
Повернутися назад



Архів: 1992-2010| 2010-2012| 2013| 2014| 2015| 2016| 2017| 2018| 2019| 20| 21| 22| 23|
ІНФОБЛОК
ТЦК-ІНФОРМ Телевізійний Центр Ковель ТЦК 1992-2010 Пам'ятники Ковель Автономера Штори «Ламіновані підлоги», «Тепла підлога» Корм та інші товари для тварин Bitrud - Робота за кордоном вікна двері Гаражні ворота у Ковелі Гаражні ворота Послуги екскаватором САТ, KOMATSU Бетон всіх марок з доставкою Компанія «Ваша безпека» Оренда спецтехніки  ремонт котлів та колонок VIKNAROFF Ортопедичні матраци Перетяжка меблів Буріння свердловин на воду ЗООмагазин ВІКОНДА Склопласт «СантехБУД» FoxArt. Натяжні стелі Ковель. AvtoROMA - обслуговування вантажних автомобілів Натяжні стелі Магазин «БудМаркет» Натяжні потолки. Ковель Кондиціонери, вентиляція, опалення Ринви та комплектуючі Грунт на вимостку Віндор «БудХауз - будматеріали» Служба за контрактом
counter