«ТЦК»   

Діти з обмеженими фізичними можливостями привезли до Ковеля чотири золота

   Днями в Євпаторії на базі Національного центру Паралімпійської і Дефлімпійської підготовки та реабілітації інвалідів завершилися фінальні змагання ювілейної XX Спартакіади «Повір у себе» серед дітей-інвалідів, присвяченої 22-й річниці Незалежності України. У змаганнях із плавання, пляжного волейболу, настільного тенісу, легкої атлетики взяли участь особливі спортсмени з 25 областей. Волинська збірна налічувала 12 дітей, серед яких троє ковельчан – вихованці тренера Сергія Панасюка. Саме вони принесли нашій збірній найбільшу кількість нагород, вісім медалей (4 золота, одне срібло та 3 бронзи) і встановили три рекорди Спартакіади.
    Рекордсмени - Олександр Шимчук та Максим Макарчук уже вдруге беруть участь у змаганнях серед дітей з обмеженими фізичними можливостями. Тоді вихованці Сергія Панасюка теж повернулися до Ковеля з численною кількістю медалей, однак тепер їхній здобуток значно покращився, що додало юнакам ще більшого оптимізму, бажання перемагати, незважаючи на фізичний біль.
І ось вони повертаються до рідного міста. Поїзд Сімферополь-Ковель вчасно прибуває на кінцеву зупинку, де на них із квітами в руках уже чекають їхні батьки, рідні, знайомі.
Обличчя юних чемпіонів світяться радістю, а на грудях виблискують різного ґатунку медалі XX Спартакіади «Повір у себе», котрі їм довелося виборювати неймовірними зусиллями.
    Юні ковельські спортсмени, серед яких теж відстоювала честь міста залізничників  плавчиня Богдана Дубовик, дівчина привезла дві бронзи Спартакіади, повернулися з хорошими враженнями і теплими спогадами про 12-денне перебування в кримському місті Євпаторія.
    Золото, срібло, бронза, а також рекорд Спартакіади на дистанції 100 метрів брасом – такий здобуток в Олександра Шимчука, який в подальшому хоче бачити себе ніким іншим, як тренером із плавання, продовжити справу свого нинішнього наставника.
    Олександру не вистачило лише дві секунди, щоб виконати норматив кандидата в майстри спорту з плавання, а Максимові забракло й того менше - однієї секунди. Однак хлопців ця прикрість ніяк не засмутила, адже вони вже потрапили до резерву спортсменів збірної України на Параолімпійські ігри.
    Наразі Сергія Панасюка турбують окремі питання щодо нового графіку відвідувань занять з плавання його учнів у Комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі імені Євгена Кондратовича. За його словами, над ним ще потрібно буде ретельно попрацювати.
    А загалом, тренер задоволений поїздкою на Спартакіаду. Він тепер спокійний за своїх вихованців, адже вони навчилися головному: боротися з проблемами, перемагати біль, не втрачати оптимізму через поразки в спорті та житті, залишатися людиною в будь-якій складній ситуації.


27-09-2013
Повернутися назад



Архів: 1992-2010| 2010-2012| 2013| 2014| 2015| 2016| 2017| 2018| 2019| 20| 21| 22| 23|
ІНФОБЛОК
ТЦК-ІНФОРМ Телевізійний Центр Ковель ТЦК 1992-2010 Пам'ятники Ковель Автономера Штори «Ламіновані підлоги», «Тепла підлога» Корм та інші товари для тварин Bitrud - Робота за кордоном вікна двері Гаражні ворота у Ковелі Гаражні ворота Послуги екскаватором САТ, KOMATSU Бетон всіх марок з доставкою Компанія «Ваша безпека» Оренда спецтехніки  ремонт котлів та колонок VIKNAROFF Ортопедичні матраци Перетяжка меблів Буріння свердловин на воду ЗООмагазин ВІКОНДА Склопласт «СантехБУД» FoxArt. Натяжні стелі Ковель. AvtoROMA - обслуговування вантажних автомобілів Натяжні стелі Магазин «БудМаркет» Натяжні потолки. Ковель Кондиціонери, вентиляція, опалення Ринви та комплектуючі Грунт на вимостку Віндор «БудХауз - будматеріали» Служба за контрактом
counter