«ТЦК»   

Титулована вихованка ковельського тренера Юлія Батенкова-Бауман зустрілася з губернатором Волині

   Сьогодні голова облдержадміністрації Борис Клімчук зустрівся з учасницею двох Паралімпійських ігор, багаторазовим переможцем та призером етапів і фіналів Кубка світу з біатлону та лижних гонок серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату Юлією Батенковою-Бауман, інформують у прес-службі Волинської облдержадміністрації.
   Вона повідомила, що вже в першому кварталі цього року здобула дві перемоги на змаганнях в Швеції та двічі була срібним призером. Успішними були її старти й в Сочі на етапах кубка світу з біатлону, про що свідчать медалі, з якими спортсменка прийшла на зустріч.
   Борис Клімчук привітав Юлію Батенкову-Бауман з успішними стартами та наголосив, що вона - «приклад мужності та того, як необхідно жити та боротись за себе та своє місце в житті».
   Він вручив спортсменці подяку обласної державної адміністрації, а від обласного благодійного фонду «Рідна Волинь» подарував планшет та виділив кошти на купівлю трьох пар лиж, щоб вона мала змогу змагатись на найвищому рівні в сучасному та найкращому екіпіруванні.
   У свою чергу Юлія Батенкова-Бауман подарувала голові облдержадміністрації медаль одного із етапів кубка світу з біатлону та подякувала за підтримку: «Це дуже позитивний момент для мене. На змаганнях ти знаєш, що недаремно старалася, змагалася та перемагала. Підтримка влади дуже важлива для майбутніх перемог. Тепер усі мої думки про Паралімпійські ігри в Сочі, які відбудуться в наступному році, де я буду намагатись перемогти».
    Довідково: Юлія Батенкова-Бауман – заслужений майстер спорту України (лижні гонки), майстер спорту України міжнародного класу (біатлон). Нагороджена орденом княгині Ольги ІІ та ІІІ ступенів.
   Спортсменка народилась 20 вересня 1983 року в м. Сімферополь Автономної Республіки Крим. У Луцькому інституті розвитку людини університету «Україна» здобула вищу освіту за спеціальністю «правознавство».
    Займатись спортом вона розпочала у 2002 році на відділенні легкої атлетики обласної ДЮСШ інвалідів, а вже наступного року стала чемпіонкою України з легкої атлетики у бігу на 200 та 400 метрів та в метанні списа. В 2004-му році Юля Батенкова-Бауман на чемпіонаті України здобула перші місця у бігу на 800 метрів та стрибках у довжину. Паралельно з легкою атлетикою вона розпочала відвідувати заняття із зимових видів спорту (лижні гонки та біатлон).
   Юлія Батенкова-Бауман була учасницею двох зимових Паралімпійських ігор, де виборола п’ять срібних та чотири бронзові медалі.


08-04-2013
Повернутися назад



Архів: 1992-2010| 2010-2012| 2013| 2014| 2015| 2016| 2017| 2018| 2019| 20| 21| 22| 23|
ІНФОБЛОК
ТЦК-ІНФОРМ Телевізійний Центр Ковель ТЦК 1992-2010 Хімчистка Пам'ятники Ковель Автономера Штори «Ламіновані підлоги», «Тепла підлога» Корм та інші товари для тварин Bitrud - Робота за кордоном вікна двері Гаражні ворота у Ковелі Гаражні ворота Послуги екскаватором САТ, KOMATSU Бетон всіх марок з доставкою Компанія «Ваша безпека» Оренда спецтехніки  ремонт котлів та колонок VIKNAROFF Ортопедичні матраци Перетяжка меблів Буріння свердловин на воду ЗООмагазин ВІКОНДА Склопласт «СантехБУД» FoxArt. Натяжні стелі Ковель. AvtoROMA - обслуговування вантажних автомобілів Натяжні стелі Магазин «БудМаркет» Натяжні потолки. Ковель Кондиціонери, вентиляція, опалення Ринви та комплектуючі Грунт на вимостку Віндор «БудХауз - будматеріали» Служба за контрактом
counter